Η νέα ήττα του Εργοτέλη στην Τρίπολη που συνδυάστηκε με ακόμη μια μέτρια εμφάνιση έβγαλεω έξω από τα ρούχα τους , τους φίλους της Λέσχης «Daltons» του Εργοτέλη που εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση την Κυριακή το βράδυ μέσω της οποίας ζητούν από τον προπονητή της κρητικής ομάδας να φύγει από αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Daltons» αναφέρει :

«Κύριε Καραγεωργίου, και η υπομονή έχει όρια και εσύ τα έχεις εξαντλήσει τελείως. Από σήμερα δεν έχεις καμία ανοχή και είσαι εχθρός μας. Αν έχεις κάποια αγάπη στην ομάδα όπως αναφέρεις, απόψε πάρε την οικογένεια σου και φύγε από τον Εργοτέλη. Άν γίνει το αντίθετο, το κρίμα στο λαιμό σου».

Τους τα «έψαλλαν» και στο αεροδρόμιο

Οι φίλαθλοι του Εργοτέλη πάντως δεν αρκέστηκαν μόνο στην ανακοίνωση αλλά περίπου 30 άτομα βρέθηκαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες του Εργοτέλη αλλά και τον Νίκο Καραγεωργίου όπου άκουσε τις περισσότερες διαμαρτυρίες των φιλάθλων.

Το αν υπάρχει θέμα Καραγεωργίου είναι κάτι που θα φανεί την Δευτέρα όπου οι διοικούντες την ΠΑΕ και κυρίως ο πρόεδρος της ομάδας Απόστολος Παπουτσάκης θα δει με μια πιο ψύχραιμη ματιά τις αντιδράσεις του κόσμου και θα πράξει ανάλογα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook