Ημερίδα με θέμα «οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις και ο ρόλος των Τραπεζών», οργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης στα Χανιά, την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ στην αίθουσα συνεδριακών εκδηλώσεων τις Τράπεζας Χανίων.

Ομιλητές θα είναι:

Ειρήνη Μαραγκουδάκη. Ξεκίνησε την καριέρα της το 1993. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας πέτυχε κατέχοντας νευραλγικές θέσεις να οδηγήσει τις μονάδες τις οποίες διηύθυνε σε αξιοσημείωτη ανάπτυξη και κερδοφορία. Έχει διατελέσει Γενική Διευθύντρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος σε ελληνικούς και πολυεθνικούς Τραπεζικούς Ομίλους και μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση, είναι κάτοχος ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει παρακολουθήσει προγράμματα μετεκπαίδευσης ανώτατων στελεχών σε στρατηγική και ηγεσία στα INSEAD και Harvard Business Schools

– Θέμα: Ο Συνετός δανεισμός των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Γεώργιος Λεχουρίτης Πρόεδρος του ΙΝΚΑ Ινστιτούτο Καταναλωτών – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας ΙΝΚΑ.

– Θέμα: Ο Νόμος 3869/2010 (ΚΑΤΣΕΛΗ) για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ένας χρόνος εφαρμογής του, αποτελέσματα και προοπτικές του.
Εμμανουήλ Ψαρουδάκης Μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

– Θέμα: Η κρίση στο Ελληνικό Εμπόριο προτάσεις και προοπτικές των Ελληνικών Εμπορικών Επιχειρήσεων.

Συντονιστής: Γεώργιος Αθανασάκης Οικονομολόγος, μέλος του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook