Είδε με τρόμο τον πατέρα του να κάνει «βουτιά» θανάτου από ύψος τεσσεράμισι μέτρων, ένας νεαρός οικοδόμος στην Κρεμαστή της Ρόδου! Αμέσως έτρεξε κοντά του, αλλά δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει καθώς ο τραυματισμός του προκάλεσε τον θάνατό του.

Το εργατικό δυστύχημα συνέβη σε μια ανεγειρόμενη οικοδομή συγκροτήματος κατοικιών, όταν ο 51χρονος Αλβανός εργάτης που δούλευε μαζί με τον γιο του προσπάθησε να κατεβεί από την ταράτσα μέσω μιας ξύλινης σκάλας. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, έπεσε από τον πρώτο όροφο. Οι γιατροί του Γενικού νοσοκομείου Ρόδου όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα, απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ιαλυσού συνέλαβαν τον υπεύθυνο κατασκευαστή του ανεγειρόμενου συγκροτήματος και διερευνούν αν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στις οικοδομές, ενώ παράλληλη έρευνα διενεργούν και οι αρμόδιοι επιθεωρητές. Ο άτυχος 51χρονος ζούσε εδώ και αρκετά χρόνια στη Ρόδο με την οικογένειά του και ο αδελφός του είναι μέλος της διοίκησης του σωματείου οικοδόμων στο νησί.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook