Μπαρουτοκαπνισμένος και πεισμωμένος μετά τα όσα (άδικα εις βάρος του) έγιναν στα Ανώγεια τη περασμένη Κυριακή, ο Πανακρωτηριακός θα υποδεχθεί αύριο στα Καθιανά τον πρωτοπόρο και σχεδόν σίγουρο πρωταθλητή Ρούβα. Η ομάδα του Ακρωτηρίου είναι αποφασισμένη από δω και πέρα να χτυπάει όλα τα ματς ανεξαρτήτου αντιπάλου με στόχο να μαζέψει τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς. Και από αυτό το πλάνο δεν θα ξεφύγει ούτε ο Ρούβας παρά την ισχύ του και την πολύ ψυχολογία που έχει.

Ωστόσο ο Ματιγάκης και σε αυτό το ματς θα έχει αρκετά προβλήματα. Ο τεχνικός του Ακρωτηρίου δεν θα έχει στην διάθεση του τον τερματοφύλακα Τσικοβάνι, που στα Ανώγεια αντίκρισε την κόκκινη κάρτα τον Μανώλη Περάκης (πρόβλημα στο γόνατο) τον επίσης τραυματία Μιχαλακόπουλο, ενώ αμφίβολοι είναι ο Ράπτης που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, όπως και ο Σεληνιωτάκης.

«Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε και τη Κυριακή θα παλέψουμε για το καλύτερο . Έχουμε αρκετούς τραυματίες, αρκετά προβλήματα αλλά θα τα δώσουμε όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα, για να μπορέσουμε να ανέβουμε και ψυχολογικά, αλλά κυρίως βαθμολογικά», ήταν το σχόλιο του Ματιγάκη ενόψει του ματς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook