Η τηλεόραση, το σταριλίκι, το φλερτ από γυναίκες, το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου κι ενός ακόμη παιδιού… Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για όλα στην εφημερίδα «Espresso».

Ποιος είναι αλήθεια στην πραγματικότητα ο μύθος \”Βάνα Μπάρμπα\”; «Μύθος είναι αυτά που πιστεύουν οι άλλοι. Η πραγματικότητα είναι αυτό που βλέπουν οι περισσότεροι, αυτό που φαίνεται. Ένας άνθρωπος που αγωνίζεται, που δεν μπορεί να πει κάτι όταν δεν το πιστεύει, που δεν του αρέσει το μέτριο και που προσπαθεί να έχει αγάπη για όλον τον κόσμο».

Η τηλεόραση, σύμφωνα με την ίδια, προσφέρει στους ηθοποιούς μόνο χρήματα και δημοτικότητα. Υπάρχουν όμως «χρυσά χαρτιά» στην τηλεόραση;

«Δεν υπάρχει τίποτα. Κανένας τους δεν αξίζει. Eκτός από ένα- δυο άτομα που ξεχωρίζουν, όλοι οι άλλοι είναι μια από τα ίδια. Το μόνο που αξίζει να υπάρχει είναι κάποια νέα παιδιά που έχουν ταλέντο, λάμψη κι έχουν και ήθος», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα ενώ σχετικά με το αν θεωρεί τον εαυτό της σταρ, απάντησε:

«Με την έννοια ότι σταρ είναι αυτός που λάμπει, δεν το γνωρίζω. Με την έννοια ότι σταρ είναι αυτός που η ζωή του άφορα πιο πολύ από τη δουλειά του, σαφώς και είμαι. Η ζωή μου ενδιαφέρει τον κόσμο περισσότερο απ’ ο,τιδήποτε και αν κάνω επαγγελματικά. Όταν η ζωή σου πουλάει περισσότερο από την ύπαρξή σου και ο,τιδήποτε άλλο, αυτό κουβαλάει ένα \”σταριλίκι!\”».

Την έχουν φλερτάρει γυναίκες; «Με αγάπησαν κιόλας, δεν με φλέρταραν μόνο, με αγάπησαν όσο και οι άνδρες! Πάντα το είχα αυτό στη ζωή μου, το βίωνα καθημερινά. Υπήρχαν κάποιες σχέσεις που με ακολουθούσαν για πολλά χρονιά, όχι λίγα, τις ευγνωμονώ και τις αγαπάω. Εγώ δεν είχα καταλάβει ότι η αγάπη τους δεν ήταν φιλική, αλλά βαθιά ερωτική…».

Θα έκανε έναν νέο γάμο; «Μπορεί. Δεν ξέρεις ποτέ. Αν και είμαι εναντίον του γάμου, φύσει και θέσει. Πριν φύγω από τη ζωή θέλω να τα έχω κάνει όλα», είπε η γνωστή ηθοποιός, ενώ για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παιδιού, ανέφερε:

«Θα το ήθελα πολύ. Όσο μεγαλώνω έχω μια απίστευτη αγάπη στα παιδιά. Το όνειρό μου είναι, όταν μεγαλώσω κι άλλο, να αφοσιωθώ μόνο στα παιδιά, όπως στη Unicef. Είναι άδικο να έχω μόνο ένα παιδί, θα ήθελα να είχα δέκα. Αν σταθώ κάποια στιγμή καλά οικονομικά, θα ήθελα να υιοθετήσω δυο-τρία παιδιά. Είναι το όνειρο της ζωής μου αυτό»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook