Με τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χανίων, συναντήθηκαν προχθές ξένοι επιχειρηματίες μεγάλων εταιρειών, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Κρήτη και στην «12η έκθεση Τροφίμων και Ποτών» που πραγματοποιήθηκε από 2-5 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούβες Ηρακλείου.

Επιχειρηματίες από χώρες όπως η Γερμανία, το Βέλγιο, η Κροατία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ουγγαρία, η Ιταλία, η Μάλτα, η Κύπρος και η Ελλάδα, ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Μαργαρώνη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τα προϊόντα που παράγει σήμερα ο Νομός Χανίων και που προωθούνται στις διεθνείς αγορές και εκείνοι με τη σειρά τους, «εστίασαν» στα αγαθά τα οποία τους ενδιαφέρουν, υποσχόμενοι άμεση μελλοντική συνεργασία.

Να σημειωθεί ότι την Πανελλήνια έκθεση τροφίμων, ποτών, αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού στο Ηράκλειο επισκέφτηκαν την Κυριακή εκπροσωπώντας το ΕΒΕΧ, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιώργος Τραχαλάκης και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Γιάννης Στριλιγκάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook