Περιθώρια δεν υπάρχουν. Ο ΑΟΧ είναι υποχρεωμένος να κυνηγάει και να ψάχνει παντού βαθμούς όπως ξεκαθάρισε χθες και ο Προμπονάς, οπότε και η Ριζούπολη δεν θα είναι εξαίρεση. Οι μπλε θα αντιμετωπίσουν τη Κυριακή τον Απόλλωνα με στόχο να σταθούν όρθιοι και να κερδίσουν ότι μπορούν κόντρα στην ομάδα του Καρούλια η οποία το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετρώντας τρεις σερί ήττες που την έχουν αφήσει μακριά από τις πρώτες θέσεις.

Ο ΑΟΧ θέλει αποτέλεσμα ώστε να μεγαλώσει όσο μπορεί τη διαφορά του από Χερσόνησο και Πανηλειακό που τη Κυριακή θα καρπωθούν από τρεις εύκολους βαθμούς, που σημαίνει ότι εφόσον χάσει ο ΑΟΧ τότε οι διαφορά θα πέσει στον ένα πόντο.

Στα αγωνιστικά τις απουσίες των Ιασωνίδη και Τεπετού, που είναι τιμωρημένοι, καλείται να καλύψει ο Γιώργος Προμπονάς. Ο τεχνικός των Κρητικών δεν μπορεί να υπολογίζει στους δύο ποδοσφαιριστές για την κυριακάτικη αναμέτρηση, όπως και στον τραυματία Τσιτλακίδη και τον στρατευμένο Πλουσσή.

Πάντως στη Ριζούπολη ο ΑΟΧ θα έχει και τη συμπαράσταση περίπου 50 οργανωμένων φιλάθλων του, αφού οι Blue Boys έχουν προγραμματίσει εκδρομή, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό των παικτών του Προμπονά.

Από την άλλη στη διάθεση του Νίκου Καρούλια για τη Κυριακή , τέθηκε ο Καραδέμητρος.
Ο28χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπισε πρόβλημα στους κοιλιακούς, έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα του Σαββάτου (26/2) και δήλωσε έτοιμος για τον αγώνα με τον ΑΟΧ.

Από κει και πέρα, δεν υπάρχουν προβλήματα με απουσίες παικτών, με εξαίρεση τον Λαζανά, ο οποίος ως γνωστόν θα επιστρέψει στη δράση μετά από περίπου έναν μήνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook