Την πλήρη εμπιστοσύνη τους στο Νίκο Καραγεωργίου και το έργο του στην ομάδα εξέφρασαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Εργοτέλη στη συνεδρίαση που έγινε την Δευτέρα το απόγευμα και στην οποία συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Από όλα τα μέλη της ομάδας εκφράστηκε ο έντονος προβληματισμός τους για την κακή αγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα αφού άλλοι στόχοι είχαν τεθεί πριν την έναρξη της σεζόν και άλλοι προέκυψαν στην πορεία με τον Εργοτέλη να χρειάζεται στις 7 αγωνιστικές που απομένουν τουλάχιστον 12 βαθμούς για να εξασφαλίσει την σωτηρία του.

Θέμα Καραγεωργίου δεν τέθηκε στο συμβούλιο και παρά τις αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας προς το πρόσωπο του Καβαλιώτη τεχνικού αυτός παραμένει ακλόνητος στη θέση του αφού απολαμβάνει της πλήρης εμπιστοσύνης του προέδρου της ομάδας και των υπολοίπων συμβούλων.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εργοτέλης μετά την λήξη του διοικητικού συμβουλίου αναφέρονται τα εξής :

«Συνεδρίασε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Προς συζήτηση τέθηκαν τρέχοντα θέματα, όπως και η πορεία της ομάδας μας. Καθίσταται σαφές ότι όλοι στον Εργοτέλη προσανατολίζονται αποκλειστικά στην επίτευξη του στόχου, να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Τρεις παίκτες συμπλήρωσαν κάρτες

Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης πάντως πέρα από τις βαθμολογικές απώλειες είχε και άλλες παράπλευρες απώλειες από κάρτες. Οι Φραγκουλάκης , Σαρρής και Τζούνιορ συμπλήρωσαν κάρτες στο παιχνίδι της Τρίπολης με τον πρώτο να φτάνει τις 7 και τους άλλους δύο τις 4.

Ο Φραγκουλάκης θα πρέπει να λείψει σε δύο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα , ενώ οι Τζούνιορ και Σαρρής σε ένα. Ο Εργοτέλης τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές θα παίξει με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με την Κέρκυρα στο Παγκρήτιο Στάδιο, με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» , και με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο.

Το σε ποια ματς θα εκτίσουν τις ποινές τους οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι κάτι που θα αποφασιστεί την Τρίτη όπου ο Εργοτέλης έχει ρεπό , με τους παίκτες να επανέρχονται στις προπονήσεις από την Τετάρτη και να ξεκινούν την προετοιμασία τους για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Στα της σημερινής προπόνησης το θετικό είναι ότι ο Γκεόργκι Σασιασβίλι ξεπέρασε την θλάση που είχε στον δικέφαλο και επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα οπότε τίθεται στη διάθεση του Ν. Καραγεωργίου για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες σε αντίθεση με τον Λεάλ που είναι τιμωρημένος για το συγκεκριμένο ματς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook