Έτσι όπως τα έχει …κάνει τα πράγματα περιθώρια για απώλειες δεν έχει. Η εντυπωσιακή πορεία που έχει διαγράψει, έχει φέρει τον Πλατανιά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Νοτίου ομίλου απειλώντας και τη Κόρινθο που έχει βραχεία κεφαλή στη βαθμολογία (+1 β.).

Οπότε οι ερυθρόλευκοι του Καβακά για να παραμείνουν σε θέση ισχύος σχετικά με τις προνομιούχες θέσεις ή ακόμα και να ανέβουν στη κορυφή του πίνακα για πρώτη φορά, θα πρέπει να βγάλουν νοκ-άουτ ακόμα μια φιλόδοξη και ικανή ομάδα όπως ο Βύζας Μεγάρων που έρχεται τη Κυριακή στο Μάλεμε για να εξαντλήσει τι πιθανότητες που έχει ώστε να παραμείνει σε τροχιά τριάδας.

Ο Καβακάς έχει καταστρώσει τα πλάνα του στα οποία δεν βρίσκεται ο τραυματίας Προβατίδης που αποτελεί σημαντική απώλεια αλλά δηλώνει σίγουρος ότι όποιος αγωνιστεί θα καλύψει το κενό του 27χρονου μέσου.

Ο τεχνικός του Πλατανιά που τη Τετάρτη αποκάλεσε τους παίκτες του «καμικάζι» θεωρεί ότι το παιχνίδι κρύβει πολλούς κινδύνους και χρειάζεται τεράστια προσοχή. Και καλά κάνει διότι ο Βύζας είναι η κορυφαία ομάδα του ομίλου στα εκτός έδρας ματς έχοντας συγκεντρώσει έως τώρα 16 πόντους (σε 11 αγ.). Μάλιστα και το τελευταίο διάστημα οι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση μετρώντας 4 σερί νίκες, ενώ έχουν να ηττηθούν από τις 19 Ιανουαρίου από την Κόρινθο (1-0)!

Ο Σεροπιάν πάντως (παλιός άσος του ΑΟΧ τη δεκαετία του ‘90) δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Εμάνουελ Όκουε και τον τραυματία Αλέξανδρο Ρούσσο .