Πίσω τους έχουν αφήσει στον ΟΦΗ την ήττα από τον Ολυμπιακό και κοιτάζουν πλέον μπροστά στις υποχρεώσεις που έχουν στο πρωτάθλημα αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου που ακολουθεί με τον Πανιώνιο.

Στην κρητική ομάδα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές προκειμένου να αναρριχηθούν και πάλι στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την είσοδο τους στα πλέϊ οφ.

Η ηρεμία στις τάξεις της κρητικής ομάδας έχει επανέλθει από την στιγμή που το περιστατικό της Παρασκευής με τον Ταυλαρίδη θεωρείται λήξαν με τον παίκτη να δίνει κανονικά το παρόν στην προπόνηση της Δευτέρας.

Στο ματς με τον Πανιώνιο θα λείψει ο Παπουλής που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι , ενώ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες ο Μπούρμπος και την Τρίτη θα αποφασιστεί σε πιο από τα τέσσερα επόμενα ματς της κρητικής ομάδας στο πρωτάθλημα θα απουσιάσει. Στον αντίποδα κόντρα στον Πανιώνιο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Κάλαϊτζιτς που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών στα ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Στην προπόνηση της Δευτέρας οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Όσο για τον Βαγγέλη Μάντζιο και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού του και το κατά πόσο θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο «Γεντί Κουλέ» είναι κάτι που θα φανεί στην προπόνηση της Τετάρτης καθώς την Τρίτη ο Ν. Αναστόπουλος έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook