Αναγνωρίστηκε τελικά το πτώμα της νεαρής γυναίκας που βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Ηρακλείου σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.

Μετά το \’θρίλερ\’ με την υπόθεση, διαπιστώθηκε ότι ανήκει όντως στη 44χρονη, η οποία εξαφανίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, με τους οικείους της να εκφράζουν φόβους για τη ζωή της.

Πρόκειται για τη Φρόσω Δημητρίου-Πετρίδου, μητέρα δύο κοριτσιών.

Η εξαφάνιση της 44χρονης είχε συμπέσει με την εξαφάνιση ενός 53χρονου εξ αγχιστείας συγγενή της, τα ίχνη του οποίου επίσης αγνοούνται μέχρι σήμερα (διαβάστε εδώ).

Για την Αστυνομία οι δύο εξαφανίσεις συνδέονται.

Σήμερα, Τρίτη, θα γίνει η κηδεία της από το Α\’ Κοιμητήριο Ηρακλείου

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ, το ένα κλειδί που βρέθηκε πάνω στην άτυχη γυναίκα, φέρεται να άνοιγε την πόρτα του σπιτιού της και το δεύτερο την πόρτα του πατρικού της. Αυτή η εξέλιξη «πάγωσε» τους πάντες. Το πρωί της Δευτέρας, στενοί συγγενείς της 44χρονης βρέθηκαν στο ιατροδικαστικό εργαστήριο για την διαδικασία της αναγνώρισης.

Συγκεκριμένα μιλούν για τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε η γυναίκα.

Πάντως από το Σάββατο, οπότε και εντοπίστηκε το πτώμα, συγγενείς και φίλοι της 44χρονης βρέθηκαν σε κατάσταση «συναγερμού» καθώς φοβούνταν ότι πρόκειται για τον δικό τους άνθρωπο.

Ανάλογη όμως ήταν και η κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον του 53χρονου. Τα παιδιά του περίμεναν πως και πως τα αποτελέσματα σε σχέση με την ταυτοποίηση του πτώματος. Όλους αυτούς τους μήνες και οι δύο οικογένειες βιώνουν τον δικό τους Γολγοθά.

Σημειώνεται ότι η διπλή εξαφάνιση είχε απασχολήσει και την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα ή έστω μία μαρτυρία ότι κάπου είχαν θεαθεί. Κανένα όμως αξιοποιήσιμο αποτέλεσμα δεν προέκυψε και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Όπως είχε αναφερθεί, η 44χρονη εργαζόταν ως καθαρίστρια σε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Οι οικείοι της ανέφεραν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα εξαφανιζόταν καθώς είχε μεγάλη αδυναμία στις κόρες της, τις οποίες λάτρευε και εμπιστευόταν απόλυτα. Σε καμία περίπτωση δεν θα τις υπέβαλε σε τέτοιο μαρτύριο, αν ήταν καλά στην ζωή. Με κάποιο τρόπο θα είχε φροντίσει να τις ενημερώσει.

Η γυναίκα όταν εξαφανίστηκε βρισκόταν καθ\’ οδόν για το σπίτι της. Πολύ περίεργη όμως χαρακτηρίζεται και η συμπεριφορά του 53χρονου, ο οποίος την παραμονή της εξαφάνισης του είχε επισκεφθεί την κόρη του.

Μεταξύ άλλων στη συζήτηση που είχαν, φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία του αν πεθάνει,θα ήθελε να κηδευτεί στο χωριό του, τον Πύργο και όχι στο Ηράκλειο, ενώ πριν φύγει από το σπίτι της θέλησε να την απο- χαιρετίσει με ένα φιλί καθώς «κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί αύριο», όπως της είχε πει χαρακτηριστικά.

\”Πατρίς\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook