Έναν Γολγοθά ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα η οικογένεια του Ντίνου Καρύδη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso τα αποτελέσματα της βιοψίας ήταν θετικά και ο δημοφιλής ηθοποιός θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα χημειοθεραπεία.

Δίπλα του σε αυτές τις κρίσιμες ώρες είναι η σύζυγός του Τζούλια Αργυροπούλου και η κόρη του Σμαράγδα Καρύδη, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να διώξει την όποια μαύρη σκέψη. “Σ'αγαπώ, μπαμπά μου, είμαι δίπλα σου” ήταν τα πρώτα λόγια που του είπε όταν άκουσε την ενημέρωση από τον γιατρό - ογκολόγο που τον παρακολουθεί.

«Ένιωσα σαν να με χτύπησε κεραυνός όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός...», είπε ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso. Ο Ντίνος Καρύδης με το χιούμορ που τον διακρίνει κοινοποίησε στη σελίδα του στο Facebook το πρόβλημά του: «Και κάτι να γελάσουμε: Μια κυρία έχει ξεχάσει για ποια πάθηση της είπε ο γιατρός, και τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει: "Γιατρέ μου, ξέχασα. Τι ακριβώς μου είπατε; Δεν θυμάμαι. Κριός, Αιγόκερως; Ιχθύς; Σκορπιός; Και ο γιατρός: "Καρκίνος κυρία μου. Καρκίνος... Η περίπτωσή μου!»