Τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί με την προσπάθεια μείωσης του αριθμού των αλλοδαπών που ζουν στην Ελλάδα καταδεικνύει και η απόφαση να μην οδηγηθούν στις φυλακές έξι Πακιστανοί που καταδικάστηκαν για συμμετοχή σε επεισόδια στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου αλλά να απελαθούν.

Οπως γράφει η \”Ανατολή\” το επεισόδιο σημειώθηκε όταν 25 Πακιστανοί χωρισμένοι σε δύο ομάδες και κρατώντας ξύλα, μαχαίρια και αιχμηρά αντικείμενα συνεπλάκησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων από τους συμμετέχοντες.

Η Αστυνομία είχε συλλάβει δέκα άτομα, που οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα και χθες έγινε η δίκη.

Οι έξι από αυτούς, που ήταν κατηγορούμενοι για συμπλοκή και πρόκληση σωματικών βλαβών, καταδικάστηκαν σε επτά μήνες φυλάκιση με βάση τις παραπάνω κατηγορίες. Ωστόσο το δικαστήριο ανέστειλε την εκτέλεση της ποινής αποφασίζοντας ότι θα πρέπει να ακολουθήσει η διοικητική τους απέλαση από τη χώρα από τις αρμόδιες αρχές.

Όπως εξήγησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Μανόλης Παναγιωτάκης, που έχει τώρα την αρμοδιότητα, οι κατηγορούμενοι θα κρατηθούν και η Αστυνομία ξεκινά άμεσα τη διαδικασία για την απέλασή τους από τη χώρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook