Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό την προσεχή Δευτέρα. Τελευταία προπόνηση θα γίνει αύριο και στην συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα και από ‘κει θα μεταβεί οδικώς στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Νίκος Αναστόπουλος έδειξε ότι είναι κοντά στο σύνηθες 4-2-1-3 με τους Παπουλή και Κατσικογιάννη να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα ενώ ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Μπουλούτ ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση.

Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης, δεξιά ο Άρης Γαλανόπουλος, αριστερά ο Μηνάς Πίτσος και στα στόπερ Μπερτίν και Γεωργίου φαντάζουν ως τα πρώτα φαβορί με τον Μπουλούτ να διεκδικεί και αυτός θέση. Στη μεσαία γραμμή Κατσικογιάννης και Κάλαϊτζιτς πιθανόν να αποτελέσουν τα δύο εξάρια του ΟΦΗ, ωστόσο παίζει και ο Βερόν ο οποίος στον αγώνα με τα Τρίκαλα τα πήγε πάρα πολύ καλά. Σε ρόλο οργανωτή ο Ιβάν Ρούσεφ κρατάει τα πρωτεία και από εκεί και πέρα, δεξιά θα βρεθεί ο Αγρίτης, αριστερά ένας εκ των Τάντιτς – Παπουλή και στην κορυφή ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Εκτός αποστολής θα μείνει ο τραυματίας Λάζαρος Χαριτωνίδης που ενδέχεται να επιστρέψει σε δέκα με δώδεκα ημέρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook