Ποιες παρουσίες ξεχώρισαν στις Εβδομάδες Μόδας, που πήγαν και κυρίως τι φόρεσαν; Συγκεντρώσαμε ορισμένες κυρίες για εσάς. Δείτε τις φωτογραφίες και αποφασίστε αν πέτυχαν όντως να κάνουν εντύπωση.

Πρώτη φιγουράρει η Katy Perry. Η τραγουδίστρια αποδεικνύει πως το μπλε είναι το χρώμα της σεζόν και μετά τα μαλλιά της επέλεξε να πάει στην επίδειξη των Viktor & Rolf φορώντας ένα παλτό του σχεδιαστικού διδύμου.

\"\"

Χρώμα και για την Leigh Lezark. Το διάσημο μοντέλο δείχνει να μην φοβάται το κίτρινο και το αποδεικνύει. Μάλιστα, επέλεξε να βάλει το κοστούμι που βλέπετε σε στυλ δεκαετίας ογδόντα από τη Sonia Rykiel για να πάει στο show της σχεδιάστριας.

\"\"

Μία ακόμη κομψή παρουσία ήταν και η Anna Dello Russo φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα και τις αγαπημένες της peep-toe μπότες στο show του Lanvi.

\"\"

Επόμενη κυρία που ξεχωρίσαμε η Natalia Vodianova που εμφανίστηκε στο show του οίκου Christian Dior με μοβ φόρεμα και τσάντα του οίκου όπου συνόδευσε τον αγαπημένο της Antoine Arnault.

\"\"

Η Annna Wintour πηγαίνοντας στην επίδειξη Dries Van Noten, με ένα στυλ που δεν το συνηθίζει, αφού έχει αρκετό χρώμα.

\"\"

Τέλος, η Alexa Chung την τελευταία μέρα της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου με ανδρόγυνο στυλ και μεταξωτή μπλούζα, στο show της Mary Katrantzou.

\"\"

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook