Τα δύο της πόδια έχασε μια μητέρα, στην προσπάθειά της να σώσει τα δύο της παιδιά από έναν φονικό ανεμοστρόβιλο που σάρωσε το σπίτι τους στο Henryville της Indiana.

Η 36χρονη Stephanie Decker έχασε τα πόδια της, το σπίτι της οικογένειάς της γκρεμίστηκε, ενώ ο 8χρονος γιος της και η 5χρονη κόρη της δεν είχαν ούτε γρατζουνιά. Και όλα αυτά χάρη στην αυτοθυσία της, που έσπευσε να τα προστατέψει, βάζοντάς τα κάτω από την αγκαλιά της…

Η 36χρονη νοσηλεύεται πλέον σε σταθερή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Louisville και είναι χαρούμενη, καθώς, όπως είπε, ο σύζυγός της θα δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν χάρη στο θάρρος της!

Ο σύζυγός της Stephanie σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Courier» δήλωσε πως η γυναίκα του, η οποία χρησιμοποίησε αναπνευστήρα για να ζήσει κάτω από τα χαλάσματα, έγραψε την περιπέτειά της σε iPad κατά την παραμονή της στο νοσοκομείο.

Όπως λοιπόν η ίδια περιέγραψε, είδε το σπίτι της να καταρρέει πάνω της και τράβηξε την κόρη της προς το μέρος της, για να μην πέσει κάτι στο κεφάλι της και τη σκοτώσει.

«Έπειτα από αυτό, δεν θυμάται όμως κάτι άλλο» είπε ο κύριος Decker, o οποίος ανέσυρε από τα συντρίμμια τη γυναίκα και τα παιδιά του με τη βοήθεια ενός γείτονα.

Χρησιμοποίησαν ένα ύφασμα για να σταματήσουν την αιμορραγία που είχε η Stephanie, μέχρι που έφθασε το ασθενοφόρο και διεκόμισθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook