Για ακόμη μια φορά η ΠΑΕ ΟΦΗ θα κληθεί να περάσει την πόρτα της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League , για να απολογηθεί για τα επεισόδια που συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η απολογία της ΠΑΕ ΟΦΗ θα γίνει την προσεχή Πέμπτη στις 1 το μεσημέρι και το νομικό τμήμα της κρητικής ΠΑΕ εκφράζει την αισιοδοξία του ότι παρά το γεγονός πως ο ΟΦΗ είναι υπότροπος θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο και όχι με ποινή της έδρας του κάτι που φαίνεται να επιθυμούν διακαώς στον Παναθηναϊκό.

Πέρα από την ΠΑΕ ΟΦΗ σε απολογία έχουν κληθεί επίσης οι ΠΑΕ Πανιώνιος και ΠΑΕ Άρης για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και ΑΕΚ

Αναλυτικά:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 08/03/2012 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 23η Αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 ,14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Δεν ζήτησε εισιτήρια ο Πανιώνιος 

Στο μεταξύ την Τρίτη το πρωί πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τον Πανιώνιο το Σάββατο για την 24η αγωνιστική της Super League.

Στη σύσκεψη δεν υπήρχε εκπρόσωπος του Πανιωνίου αλλά η ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης ενημέρωσε εγγράφως ότι δεν επιθυμεί να πάρει εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Κατά τα άλλα σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς θα μείνει κλειστή η θύρα 6 με απόφαση της Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας αλλά και μετά από απαίτηση της Nova για την καλύτερη κάλυψη του αγώνα.

Τα εισιτήρια του αγώνα αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία την Πέμπτη και οι τιμές τους θα είναι 10 ευρώ στην Θύρα 1, 15 ευρώ στις θύρες 4 και 5, και 20 ευρώ στην θύρα 8.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook