Με όλα του τα όπλα-αν και έχει αποδυναμωθεί το τελευταίο διάστημα-θα παραταχθεί στο Αίγιο, απέναντι στον Παναιγιάλειο, ο ΑΟΧ. Η ομάδα του Γιώργου Προμπονά, επιστρέφει στη δράση και θέλει να επαναλάβει στο Αίγιο, ό,τι έκανε και στη Ρόδο: να αποσπάσει δηλαδή ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει στήριγμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ναξιώτης τεχνικός του ΑΟΧ θα έχει στη διάθεσή του και τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους Σάκη Τεπετό και Δημήτρη Ραπτάκη, τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν και έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Τραυματίες δεν υπάρχουν, αλλά ανέτοιμος είναι ο Μιχάλης Περράκης, ο οποίος πάντως έχει ξεκινήσει να προπονείται με την ομάδα μετά από τον τραυματισμό του στον μηρό. Ο Προμπονάς αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια συνταγή που του απέφερε την επιτυχία στα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδα υπό τις οδηγίες του: πολυπρόσωπο κέντρο, σφιχτή άμυνα και ταχύτητα στην επίθεση. Ειδικά στο τελευταίο στοιχείο, αναμένεται να βοηθηθεί πολύ από την προσθήκη του Τεπετού, ο οποίος είναι ένα από τα…τρεχαντήρια της ομάδας.

Ανακοίνωση για…υποψιασμένους εξέδωσε την Τρίτη η ΠΑΕ, όπου αναφέρεται ότι θα γίνει στροφή σε ταλαντούχους Χανιώτες παίκτες, επενδύοντας στο μέλλον της ομάδας. Για υποψιασμένους, διότι αποτελεί έμμεση, αλλά πρακτική, επιβεβαίωση εκείνων που είχαν ειπωθεί στη γενική συνέλευση του σωματείου. Ότι δηλαδή, χρήματα δεν υπάρχουν. Ανάμεσα στους στόχους του ΑΟΧ στην κατηγορία «Χανιώτες ποδοσφαιριστές», μεταξύ άλλων ειναι και το όνομα του Γιώργου Τόλια, ο οποίος έχει μακροχρόνια θητεία στον Μινώταυρο, στο Περιφερειακό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook