Μάλιστααααα

Είπαν πως οι Κινέζοι επέλεξαν να μείνουν μόνο σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου καθώς εαν κάποιοι διέμεναν στα Χανιά θα υπήρχε πρόβλημα με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και την εξυπηρέτησή τους.

Τώρα λέω εγώ. Μήπως έχει κάποιος την ευθιξία να εξηγήσει πως, όταν διαπιστώθηκε ότι ΄στο αεροδρόμιο Ηρακλείου υπάρχει \”πρόβλημα\” με την εξυπηρέτηση των μεγάλων Κινεζικών αεροσκαφών, ξαφνικά, λύθηκαν όλα τα \”γραφειοκρατικά προβλήματα\”.

Και επιπλέον ξοδεύτηκαν πολλά παραπάνω χρήματα – και απο Κίνα και απο Ελλάδα (συνοδευτικά της ΕΛ.ΑΣ. κλπ) – για την μετακίνηση τόσων πούλμαν απο το Ηράκλειο στα Χανιά  προκειμένου να αναχωρήσουν απο το αεροδρόμιο Χανίων  οι Κινέζοι που διέμεναν στο Ηράκλειο.

Μήπως μπορεί κάποιος να απαντήσει με ειλικρίνεια στο ερώτημα. Γιατί δεν έστειλαν απο την αρχή αυτούς τους Κινέζους στο πιό ασφαλές απο το λιμάνι του Ηρακλείου, λιμάνι της Σούδας, (κάτι ξέρουν οι Αμερικανοί). Και γιατί δεν διέμειναν στα Χανιά απ\’ όπου τελικά αναχώρησαν ; 

Επιμένω στο θέμα γιατί δυστυχώς πολύ φοβάμαι πως θα έχει δυσάρεστη συνέχεια. Και δεν αναφέρομαι σε διαμάχες τύπου \”Εφετείου\” αλλά για \”βόμβα\” στην ενιαία τουριστική πολιτική της Κρήτης που πυροδοτήθηκε απο τον \”φαταουλισμό\” ορισμένων.

Τα Κινεζικά αργύρια άξιζαν για τόσο κόστος ; 

Ναπ.Σ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook