Την διαδρομή Κοκκίνι Χάνι – Παγκρήτιο θα κάνουν για τις επόμενες ημέρες και μέχρι το Σάββατο όπου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο οι παίκτες του Εργοτέλη.

Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Καραγεωργίου διαμένουν όλοι μαζί στο ξενοδοχείο «Κνωσσός» στου Κοκκίνι Χάνι προκειμένου να προσηλωθούν για το καθοριστικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Κυριακή στο Αγρίνιο όπου απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη σημασία μετά τις σημερινές νίκες της Κέρκυρας και του ΠΑΣ Γιάνννινα.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό ξεκίνησε ουσιαστικά την Τετάρτη με διπλή προπόνηση που έγινε πρωί και απόγευμα παρουσία των περισσότερων μελών της διοίκησης προεξέχοντος του προέδρου της ομάδας Απόστολου Παπουτσάκη.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, τα ευχάριστα έρχονται από τον Σασιασβίλι ο οποίος έχει αποθεραπευτεί πλήρως και αναμένεται να είναι κανονικά τόσο στην αποστολή, όσο και στην ενδεκάδα του Αγρινίου, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας αντί του Γιαλούση. Οι απουσίες περιορίζονται μόνο στους τιμωρημένους Φραγκουλάκη και Λεάλ, οι οποίοι με απόφαση του προπονητή έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους.

Απόντες ήταν οι Μπουχαλάκης και Μπρούνο οι οποίοι είναι ακόμα με την Εθνική ομάδα των νέων και ο Αθανασίου ο οποίος κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και βρίσκεται στο κέντρο εκπαίδευσης Αυλώνα. Η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα συνεχισθεί με προπόνηση η οποία θα γίνει την Πέμπτη και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.