Στο πρόσωπο του Μάκη Βολτυράκη οι άνθρωποι της Χίου έβλεπαν τον ιδανικό αντικαταστάτη για τον Βαγγέλη Ρούπακα, αλλά ο Χανιώτης τεχνικός δεν τους έκανε το χατήρι παραμένοντας πιστός στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων.
Την πρόταση αποκάλυψε ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES μέσω ανακοίνωσης, στην οποία αναφέρει ότι οι δύο πλευρές συνεχίζουν την κοινή τους πορεία, παρά τα προβλήματα που ταλανίζουν φέτος τον Όμιλο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ σε αποκατάσταση της τάξης και της σωστής διατύπωσης της πραγματικότητας, ενημερώνει ότι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης ΜΑΚΗΣ ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ δέχτηκε πρόταση από τον Ν.Ο. ΧΙΟΥ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία. Ωστόσο, ύστερα από συνάντηση που είχε με τα διοικητικά στελέχη του ΟΜΙΛΟΥ, αποφασίστηκε η συνεργασία να συνεχιστεί, κατά συνέπεια, ο κ. ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ, εξακολουθεί να παραμένει προπονητής στον Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ, ο οποίος παρά τα τεράστια προβλήματα που έχει έρθει φέτος αντιμέτωπος, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να αποδείξει το τεράστιο βεληνεκές του.

Ο Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ αναγνωρίζει ότι ο κ. ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ είναι ένας προπονητής με μεγάλες δυνατότητες και για άλλη μία φορά εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι συνεργάζεται μαζί του. Επιθυμία μας είναι η συνεργασία να διαρκέσει σε βάθος και κυρίως να μπορέσουν να εκπληρωθούν οι στόχοι που από κοινού έχουν τεθεί, χωρίς προβλήματα και εμπόδια που μέχρι τώρα έχουν αποτελέσει και το μεγαλύτερο βραχνά για τις επιτυχίες που θα μπορούσε να είχε καταφέρει ο ΟΜΙΛΟΣ στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook