Ο Α.Ο. Χανιά δίνει οριακό παιχνίδι με τον Πανηλειακό την Κυριακή (11/3) στα Περιβόλια, με την είσοδο για γυναίκες και παιδιά μέχρι 15 ετών να είναι ελεύθερη όπως ανακοίνωσε η χανιώτικη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    "Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ενημερώνει επισήμως ότι η είσοδος στα Περιβόλια την Κυριακή θα είναι δωρεάν για τις γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 15 ετών και καλεί τους Χανιώτες να προσέλθουν μαζικά και να υποστηρίξουν την ομάδα.Ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει σημαντικό κριτήριο για την εφ'εξης πορεία του ΑΟΧ στο πρωτάθλημα και όλοι ενωμένοι, δίχως διαχωριστικές γραμμές και ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων θα πρέπει να είναι παρόντες και στο πλευρό του ΑΟ ΧΑΝΙΑ".

Από εκεί και πέρα ο ΑΟΧ ανακοίνωσε τη στελέχωση του δυναμικού του με ακόμα δύο άτομα:

"Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά  αποφάσισε να  ορίσει ως ανάπληρωτή Γενικό Αρχηγό- Συνεργάτη του Αντώνη Κουκλάκη, τον γνωστό Δικηγόρο των Χανίων Νίκο Γιακουμάκη, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητικής Παράδοσης "Το Ρόδον". Επίσης αποφάσισε να ορίσει ως υπεύθυνο Σκάουτινγκ τον Παλαίμαχο Άσσο του ΑΟΧ Μιχάλη Μαλαξιανάκη".

Στα αγωνιστικά το πρόβλημα ακούει στο όνομα Μύρων Ανωγειανάκης, ο οποίος υπέστη θλάση στους προσαγωγούς στο ματς με τη Γλυφάδα, με την εκτίμηση του τραυματισμού του να γίνεται την Πέμπτη (8/3).

Λευτέρης Αντωνακάκης