Παρουσία αρκετού  κόσμου, συναδέλφων και φυσικά μαθητών της από το εσπερινό λύκειο Χανίων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο βράδυ, στο βιβλιοπωλείο \”Επιλογές\” η παρουσίαση του συγγραφικού και μεταφραστικού έργου της συγγραφέας – εκπαιδευτικού Βασιλικής Κνήτου,που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στα Χανιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαβάστηκαν αποσπάσματα από το πρώτο βιβλίο της  συγγραφέως \”Να φεύγει η σκόνη και ο καιρός\”, από τη φιλόλογο Ελένη Πατηνιωτάκη, ενώ την παρουσίαση του βιβλίου αλλά και της δουλειάς της κυρίας Κνήτου έκανε ο συγγραφέας φιλόλογος Πράντζιος Πασχάλης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο κ. Πασχάλης Πράντζιος σημείωσε μεταξύ άλλων για τη συγγραφέα, \”πως έχει την ικανότητα να αντανακλά το μοναδικό τρόπο που χαρακτηρίζει τη συγγραφική της σκέψη σ ένα λόγο ξεχωριστό, μοναδικό, πρωτότυπο στην αφήγηση, ατόφιο στις ιδέες και στα νοήματα που θέλει να περάσει στον αναγνώστη.\”

Σχετικά με την επόμενη δουλειά της συγγραφέως αυτή ήδη βρίσκεται στα σκαριά και πρόκειται για ένα πολιτικό μυθιστόρημα με σαφείς αναφορές που παραπέμπουν σε ιδιαίτερα ανάλογες καταστάσεις με αυτές που ζουν σήμερα οι Έλληνες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook