Κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες για την απασχόληση και την εύρεση εργασίας αναλαμβάνουν οι φορείς του Ηρακλείου – σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της ανεργίας.

Η στήριξη ανέργων και επιχειρήσεων μέσω διοργάνωσης κατ’ ιδίαν συναντήσεων μεταξύ στελεχών των επιχειρήσεων και ανθρώπινου δυναμικού που αναζητά εργασία είναι το κυρίαρχο θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει ο ΟΑΕΔ, το Σάββατο 10 Μαρτίου στο χώρο του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στα Δυο Αοράκια. Το Επιμελητήριο Ηρακλείου συμμετέχει σε κοινό περίπτερο με το Δήμο Ηρακλείου στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της κοινωνικής ευθύνης, των δυο φορέων

Κατά την εκδήλωση θα λάβουν χώρα οι Ευκαιρίες Καριέρας, που θα εξασφαλίσουν στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό διαφόρων ειδικοτήτων και χαρακτηριστικών. Επιπλέον, στο πλαίσιο των δράσεων που συμπεριλαμβάνονται με επίκεντρο τη συμβουλευτική, θα πραγματοποιηθεί συμβουλευτική τεχνικών αναζήτησης εργασίας, διαχείρισης καριέρας και επιχειρηματικότητας, καθώς και εισηγήσεις από στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων και ακαδημαϊκών του τομέα της αγοράς εργασίας, στα αντικείμενα της δραστηριότητας και του ενδιαφέροντός τους αντιστοίχως.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για τους ενδιαφερόμενους και για τη μεταφορά του κοινού διατίθενται πούλμαν στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ώρες λειτουργίας της εκδήλωσης: 10.00 έως 17.00 μμ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook