Με χρηματικό πρόστιμο 8.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League ην ΠΑΕ ΟΦΗ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την εν γένει συμπεριφορά των φιλάθλων του.

Την κρητική ΠΑΕ στην εκδίκαση εκπροσώπησαν ο νομικός της ομάδας κ. Ντίνος Μαντδάκης και ο αβντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κώστας Τουγλής και σα΄φως έφυγαν ικανοποιημένοι με την απόφαση καθώς ο ΟΦΗ ήταν υπότροπος και το πρόστιμο μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που πάρθηκαν:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 23ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 20η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φ. Κωστούλα (Πρόεδρο): Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προέδρου της κ.Φ.Κωστούλα:επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιτωλικός συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ. Επίσης απαλλάσσει τον κ. Φ. Κωστούλα.