Την ανησυχία του για την έξαρση της εγκληματικότητας στη ευρύτερη περιοχή του δήμου Πλατανιά εξέφρασε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία του Δήμαρχου Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη και με τη συμμετοχή του Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων Παντελή Μουρτζανού και των Διοικητών των Αστυνομικών Τμημάτων Βουκολιών και Αλικιανού.

Η αφορμή για τη σύγκληση της σύσκεψης του περιστατικό των τελευταίων ημερών στο Φουρνέ με θύμα ένα 67χρονο ο ποίος έζησε στιγμές τρόμου στα χέρια κακοποιών.

Ο δήμαρχος Πλατανιά κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξέφρασε τον προβληματισμό του και την ανησύχια για την έλλειψη προσωπικού με συνέπεια την μειωμένη αστυνόμευση, των αστυνομικών τμημάτων στις περιοχές των Βουκολιών και του Αλικιανού.

Παράλληλα ζήτησε ο κ. Μαλανδράκης σε αντιστάθμισμα της κατάστασης αυτής την εντονότερη δραστηριοποίηση και σε πιο συχνή βάση των εποχούμενων κλιμακίων των ΤΑΕ και της ΟΠΚΕ.

Επίσης κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε επί τάπητος καθώς έγινε η αρχή από πέρυσι και η αποτελεσματικότερη αστυνόμευση στις παραλιακές περιοχές του Δήμου Πλατανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook