Από την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μάντζιος έχει αρχίσει πλέον να μετράει αντίστροφα σχετικά με την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ.

Ο 29χρονος επιθετικός της κρητικής ομάδας ακολούθησε σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος και έδειξε ότι έστω και για κάποια λεπτά μπορεί να δώσει το παρόν στο ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο που θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ» για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το θετικό είναι ότι ο Μάντζιος που στο πρώτο μέρος έκανε ατομικές ασκήσεις με τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας Κώστα Παππά , πήρε κανονικά μέρος στο δεύτερο κομμάτι της προπόνησης όπου περιείχε δίτερμα και δεν ένιωσε καμία ενόχληση.

Ο Μάντζιος στην προπόνηση της Παρασκευής θα αυξήσει και άλλο την ένταση στο κανονικό πρόγραμμα και αν αντιδράσει σωστά το πόδι του τότε θα τεθεί στη διάθεση του Αναστόπουλου για το ματς με τον Πανιώνιο και θα αγωνιστεί για 20 με 30 λεπτά αφού ούτως η άλλως δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.

Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ».

Πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ Σήφης Κορωνάκης πρόσφερε τούρτα και αναμνηστικό δώρο στον Λεωνίδα Καμπάνταη που έγινε 30 χρονών την Πέμπτη.

Οι συμπαίκτες του αλλά και όλοι όσοι βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο ευχήθηκαν στον επιθετικό του ΟΦΗ να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένος αυτός και η οικογένεια του.

«Μόνο χειροκρότημα στους παίκτες »

Την ίδια ώρα η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση την Πέμπτη το βράδυ με την οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο στο ματς ,ε τον Πανιώνιο αλλά να συμπαρασταθεί στους παίκτες του ΟΦΗ με κόσμιο τρόπο και χειροκρότημα και όχι να προβεί σε παρεμβατικές συμπεριφορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ :

«Η ομάδα μας το Σάββατο δίνει ένα ακόμη δύσκολο αγώνα. Ο προπονητής και οι παίκτες είναι σίγουρο ότι θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να υλοποιήσει ο ΟΦΗ το στόχο που έχει και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Η παρουσία των φίλων της ομάδας μας είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Ο ΟΦΗ έχει πολύ μεγάλη ανάγκη από το δωδέκατο παίκτη της ομάδας μας.
Κανείς όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάει ότι υποχρέωση όλων όσων βρεθούν στο γήπεδο το Σάββατο είναι να φερθούν με το σωστό τρόπο που γνωρίζουν και να απομονώσουν τον οποιοδήποτε θα ήθελε να εκδηλώσει αντίθετη συμπεριφορά.
Ο ΟΦΗ είναι υπότροπος στην αθλητική δικαιοσύνη και κανείς δεν πρέπει να επιτρέψει να εκδηλωθεί άνομη συμπεριφορά. Ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας μας χρειάζονται μόνο το χειροκρότημα και τις ζητωκραυγές των φίλων του ΟΦΗ\”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook