Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου ο Εργοτέλης συνέχισε την προετοιμασία του για την πολύ σημαντική αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Νίκος Καραγεωργίου στις ομιλίες που κάνει καθημερινά στους παίκτες του τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στις προπονήσεις τους τονίζει ότι πλέον έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα κανείς δεν θα πρέπει να θεωρεί σίγουρο τον εαυτό του για το βασικό σχήμα επισημαίνοντας τους ότι θα παίζουν στην βασική ενδεκάδα αυτοί που δείχνουν περισσότερο όρεξη και θέληση στην ενδεκάδα.

Άλλωστε στις δοκιμές που κάνει όλες αυτές τις ημέρες ο Νίκος Καραγεωργίου στις προπονήσεις δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το ποια είναι τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Οι διεθνείς Χαλκιαδάκης και Μπουχαλάκης και ο στρατευμένος Αθανασίου, είναι οι μοναδικοί απόντες από τις προπονήσεις, όπως φυσικά και ο Χρυσοφάκης ο οποίος συνεχίζει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του από τη σοβαρή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Ο Ρομάνο από την άλλη κορυφώνει μέρα με την ημέρα τη δική του αποθεραπεία και πλέον έχει αρχίσει για τα καλά να μετρά αντίστροφα το χρόνο της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Νέα προπόνηση για τον Εργοτέλη θα υπάρξει την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook