Λίγες ημέρες μετά την πρωτοφανή ληστεία σε βάρος 67χρονου στα Χανιά, ένα ακόμα περιστατικό που συνέβει, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο θέτει σε συναγερμό τις αστυνομικές αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμτπης μια 80χρονη γυναίκα έζησε τον τρόμο όταν ήρθε αντιμέτωπη με τέσσερις κουκουλοφόρους μέσα στο σπίτι της στην περιοχή του Μασταμπά του Ηρακλείου.

Οι ληστές είχαν εισβάλει στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας ενώ εκείνη είχε ξαπλώσει, την ακινητοποίησαν και την απείλησαν με τη ζωή της αν τυχόν φώναζε.

Οι δράστες που έκαναν το σπίτι της γυναίκας άνω- κάτω τελικά κατάφεραν και βρήκαν 2.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα ανάλογης αξίας.

Τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Να σημειωθεί ότι και στην περίπτωση του 67χρονου από τον Πλατανιά Χανίων οι δράστες της ληστείας ήταν τέσσερις και εισήλθαν το βράδυ της Πέμπτης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισήλθαν στο σπίτι του και με την απειλή όπλων οι δύο από αυτούς, αφού τον έδεσαν με σχοινί του πήραν 500 δολάρια  και κοσμήματα αξίας τριών χιλιάδων πεντακοσίων (3.500) ευρώ, κατά δήλωση του.

Οι τέσσερις ληστές αποχώρησαν από το σπίτι του 67χρονου  τα ξημερώματα και κατά την αποχώρηση τους έκλεψαν και  το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το οποίο βρέθηκε εγκατελειμένο την επόμενη ημέρα.

Ο 67χρονος το πρωί της επόμενης ημέρας κατάφερε να λυθεί μόνος του και ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Μουσούρων για τη ληστεία. 

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μουσούρων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook