Συνάντηση με τους εργαζόμενους και τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ είχε σήμερα στα γραφεία του πρώην ΙΚΑ στα Χανιά ο πρόεδρος του νέου οργανισμού ασφάλισης κ. Γεράσιμος Βουδούρης.

Στη συνάντηση του προέδρου του οργανισμού, που ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα συμμετείχαν και οι πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου Χανίων, του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, των συνταξιούχων του ΙΚΑ καθώς και άλλοι εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν στον πρόεδρο του οργανισμού ερωτήσεις αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ και την ασφαλιστική κάλυψη των εργαζομένων, αλλά και των συνταξιούχων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του οργανισμού προσπάθησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων εξηγώντας τι ακριβώς αλλάζει με τη δημιουργία του νέου ασφαλιστικού φορέα.

Επίσης με αφορμή την παρουσία του κ. Γεράσιμου Βουδούρη στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ το ΠΑΜΕ με εργαζόμενους του νοσοκομείου Χανίων, πραγματοποίησαν κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεση τους στη δημιουργία του νέου ασφαλιστικού οργανισμού που όπως σημειώνουν \”υποχρεώνει  τους εργαζόμενους να βάζουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώνουν το δωρεάν φάρμακο.\”

Επίσης το μέλος του Δ.Σ του συλλόγου των εργαζομένων στο νοσοκομείο Χανίων και μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ Γιώργος Φραγκιουδάκης κατήγγειλε πως κατά τη διάρκεια της σύσκεψης \”σεκιουριτάδες και μπράβοι επιχείρησαν να μας εμποδίσουν την είσοδο στο χώρο της σύσκεψης για να κάνουμε την καταγγελία μας χωρίς όμως να τα καταφέρουν.\”

Τέλος ο κ. Φραγκιουδάκης κάλεσε του Χανιώτες να \”ξεσηκωθούν μαζί με τους εργαζόμενους στο χώρο της υγεία για να μην περάσουν όσα σχεδιάζουν σε βάρος του Ελληνικού Λαού.\”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook