Μόνο… πάγκο μικροπωλητή δεν είχαν στήσει οι τρεις Ρουμάνοι που πωλούσαν στο Κιάτο διάφορα αντικείμενα μικρής και μεγάλης αξίας, τα οποία αποδείχθηκαν… κλεμμένα! Κάποια από αυτά αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη ιδιοκτήτριά τους, ενώ για τα υπόλοιπα ερευνάται από πού προέρχονται.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας υποψιάστηκαν πως κάτι περίεργο έκρυβαν οι δύο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 48 και 49 χρόνων και η 57χρονη γυναίκα που τους συνόδευε. Από την έρευνα που έκαναν, αποδείχθηκε ότι τα αντικείμενα που προσπαθούσαν να πουλήσουν είχαν κλαπεί τον περασμένο Αύγουστο από το σπίτι μιας 53χρονης γυναίκας στο Σούλι Κορινθίας!

Οι τρεις Ρουμάνοι συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πόσες διαρρήξεις έχουν κάνει, σε ποιες περιοχές και να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες των «εμπορευμάτων» τους.

Στην Αρχαία Κόρινθο ένας 34χρονος Αλβανός μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, διέρρηξαν το σπίτι ενός 40χρονου ομοεθνούς τους και άρπαξαν από μέσα 75 ευρώ, χρυσαφικά και ένα κινητό τηλέφωνο. Όμως, το θύμα αντιλήφθηκε γρήγορα την κλοπή, ενημέρωσε την Αστυνομία και ο 34χρονος συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.