Ομόφωνα ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο του Αποκόρωνα την πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, ( Ε.Μ.Α.Α.Κ ), για την μείωση των δημοτικών φόρων, ανταποδοτικών τελών ( καθαριότητας & ηλεκτροφωτισμού ), σε άπορους, άτομα με αναπηρίες, πολύτεκνους & τρίτεκνους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΜΑΑΚ, \”η πρόταση η οποία εγκρίθηκε με απόλυτη πλειοψηφία του αριθμού των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, αφορά την μείωση 50% σε δημοτικούς φόρους ή τέλη, καθώς και θέσπιση μειωμένου τιμολογίου ύδρευσης 50%, που αφορούν την Α κατοικία.

Στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που όλοι βιώνουμε, και κυρίως οι οικονομικά ασθενέστερες ομάδες συμπολιτών μας, είναι αυτονόητο καθήκον και υποχρέωση μας να σταθούμε ανθρώπινα αλληλέγγυοι σε όλους εκείνους που αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Όλοι μας γνωρίζουμε και βιώνουμε την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλοί συνδημότες μας, με το φαινόμενο της φτώχειας και της ανέχειας να κυριαρχεί σε πολλά νοικοκυριά του δήμου μας, και με αυτήν την απόφαση ο Δήμος Αποκόρωνα δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο και την κοινωνική του ευαισθησία.

Η ΕΜΑΑΚ θα συνεχίσει με την δημιουργική της αντιπολίτευση να καταθέτει προτάσεις, οι οποίες θα συμβάλουν στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Αποκόρωνα.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook