Σωρεία διαρρήξεων είχαν διαπράξει σε περιοχές του Λασιθίου δύο άτομα ηλικίας 28 και 36 ετών που πιάστηκαν στο δόκανο των αστυνομικών αρχών της περιοχής.

Ειδικότερα οι δύο δράστες που  συνελήφθησαν χθες το πρωί, στη Νεάπολη Λασιθίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγ. Νικολάου και με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου διαπιστώθηκε πως:

1.Στις  2-03-2012 νυχτερινές ώρες, στην περιοχή Φραθιά Αγίου Αντωνίου Λασιθίου από οικία 53χρονου , αφαίρεσαν, εργαλεία, αντικείμενα και τρόφιμα συνολικής αξίας 1.200 ευρώ.

2.Στις  7-03-2012 νυχτερινές ώρες, στην περιοχή Αμυγδαλιά Λασιθίου, εισήλθαν σε οικία 58χρονου χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα, προκαλώντας φθορές ύψους 100 ευρώ.

3.Στις 7-03-2012 νυχτερινές ώρες, στην περιοχή Αμυγδαλιά Λασιθίου, εισήλθαν σε οικία 56χρονου παραβιάζοντας τις κλειδαριές και των δύο (02) εισόδων της οικίας του, χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα, προκαλώντας φθορές ύψους 100 ευρώ.                                                             

Στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι δράστες των κλοπών, είναι οι δυο συλληφθέντες .

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης με τη συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook