Την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, σε συνδυασμό με τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις, επιζητά ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη θα πάρει μέρος το σαββατοκύριακο (10 και 11 Μαρτίου) στη β’ φάση της διοργάνωσης, δίνοντας πέντε παιχνίδια στην Αθήνα με στόχο να καταλάβει τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα τελικά.

Η αρχή θα δοθεί το Σάββατο (10/3) το πρωί με τον αγώνα κόντρα στην οικοδέσποινα Βουλιαγμένη μιας και όλα τα ματς του 2ου Ομίλου θα πραγματοποιηθούν στην έδρα της ενώ θα ακολουθήσουν ο Ιωνικός Νίκαιας, το Περιστέρι και η Ν.Ε. Πατρών.

Σύμφωνα με τον Μάκη Βολτυράκη: \”Εμείς θέλουμε την πρόκριση και παράλληλα να πραγματοποιήσουμε όσο το δυνατόν πιο καλές εμφανίσεις. Ξεκινάμε με το πρώτο ματς να είναι δύσκολο κόντρα στη Βουλιαγμένη, που είναι ένα από τα φαβορί, ωστόσο νομίζω ότι έχουμε την ποιότητα της ομάδας να τα πάμε αρκετά καλά. Η κατάστασή μας είναι καλή και είμαστε αισιόδοξοι\”.

Αναλυτικά η αποστολή που αναχωρεί την Παρασκευή (9/3) ακτοπλοϊκώς από τα Χανιά, είναι η εξής: Κουμής, Μαρνελάκης, Σολανάκης, Φωκάς, Μαρκάκης, Λειψάκης, Μαζοκοπάκης, Σαρτζετάκης, Κεραμειανάκης, Κοκονάς, Σολογάνης, Σκουμπάκης, Παπασηφάκης, Μπιτσάκης και Βίσμπας.
 
Το πρόγραμμα:
 
1η αγωνιστική, Παρασκευή (9/3)
20.00 Ιωνικός Νίκαιας-Περιστέρι
21.00 Βουλιαγμένη-Ν.Ε. Πατρών
Ρεπό: Ν.Ο. Χανίων
 
2η αγωνιστική, Σάββατο (10/3)
10.00 Ν.Ε. Πατρών-Ιωνικός Νίκαιας
11.00 Ν.Ο. Χανίων-Βουλιαγμένη
Ρεπό: Περιστέρι
 
3η αγωνιστική, Σάββατο (10/3)
17.00 Περιστέρι-Ν.Ε. Πατρών
18.00 Ιωνικός Νίκαιας-Ν.Ο. Χανίων
Ρεπό: Βουλιαγμένη
 
4η αγωνιστική, Κυριακή (11/3)
09.30 Ν.Ο. Χανίων-Περιστέρι
10.30 Βουλιαγμένη-Ιωνικός Νίκαιας
Ρεπό: Ν.Ε. Πατρών
 
5η αγωνιστική, Κυριακή (11/3)
15.30 Ν.Ε. Πατρών-Ν.Ο. Χανίων
16.30 Περιστέρι-Βουλιαγμένη
Ρεπό: Ιωνικός Νίκαιας

nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook