Σκηνή ζηλοτυπίας έκανε για ακόμα μια φορά στη σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της πρωινής τηλεοπτικής τους εκπομπής, το πρωί της Παρασκευής.

Καθώς οι συνεργάτες παρουσίαζαν τα θέματα της επικαιρότητας, η 32χρονη παρουσιάστρια ζεστάθηκε και έβγαλε το σακάκι που φορούσε, γεγονός που σχολίασε αμέσως ο 42χρονος σύζυγός της: «Έλα ρε Φαίη! Σεβάσου ότι είμαι κι εγώ εδώ. Αν του χρόνου είσαι μόνη σου, βγάλ\’ τα όλα! Μα έλεος.. τα έχεις βγάλει από πάνω κι από κάτω.

Τι θα γίνει δηλαδή;» είπε γελώντας εκείνος. «Καλέ, άντε συνεχίστε με τα υπόλοιπα θέματα που κάθεστε και σχολιάζετε το ότι ζεστάθηκα και έβγαλα το σακάκι μου» απάντησε η Φαίη Σκορδά και όταν οι συνεργάτες της αναρωτήθηκαν «Εμείς γιατί κρυώνουμε εδώ;» δήλωσε: «Γιατί είστε με το κοντομάνικο! Βάλτε κι εσείς το σακάκι και μετά μιλήστε».

«Γιώργο πώς τα επιτρέπεις εσύ όλα αυτά εδώ;» είπε τότε η Σάσα Σταμάτη απευθυνόμενη στον οικοδεσπότη της εκπομπής: «Είπαμε.. τρεις μήνες έμειναν!» είπε εξακολουθώντας να γελά ο ίδιος.

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook