Αν και περιμέναμε κάτι πιο πρωτότυπο, η νέα Apple TV εξωτερικά μοιάζει αρκετά με την προηγούμενη έκδοση της συσκευής. Βέβαια υποστηρίζει βίντεο σε ανάλυση 1080p, ενώ το προηγούμενο μοντέλο υποστήριζε ανάλυση μέχρι και 720p. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε για τον οποίο οι πάροχοι περιεχομένου ήδη προσαρμόζουν τα βίντεο τους σε ανάλυση full HD.

Το νέο περιβάλλον εργασίας θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το springboard του iOS, επιτρέποντας τη φιλοξενία εφαρμογών τόσο της Apple, όσο και τρίτων developers. Υπάρχει επίσης δυνατότητα σύνδεσης στο Photo Stream προκειμένου να αποκτήσει κανείς πρόσβαση στο iCloud, όπως βέβαια και στο Youtube απευθείας από την αρχική οθόνη. Σε ό,τι αφορά το τεχνικό μέρος, η συσκευή ενσωματώνει τον επεξεργαστή A5 της ARM, ενώ το προηγούμενο μοντέλο χρησιμοποιούσε τον A4.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσει κανείς το νέο interface και να ενεργοποιήσει κάποιες από τις νέες λειτουργίες στην Apple TV που ήδη έχει. Η νέα Apple TV θα είναι διαθέσιμη από τις 16 Μαρτίου και μάλιστα στην ίδια τιμή με το «παλιό» μοντέλο.

 e-pcmag.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook