Ως είθισται πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια του Α.Ο. Χανιά φιλοξενείται στο επίσημο σάιτ της ομάδας άποψη σχετικά με την αναμέτρηση της Κυριακής (11/3), όπου στην προκειμένη περίπτωση γίνεται αναφορά στο ματς με τον Πανηλειακό, αλλά και ο απολογισμός για τον πρώτο γύρο πρωταθλήματος.
Αναλυτικά το κείμενο:
\”Πρεμιέρα αύριο του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Football League2 στο Νότιο Όμιλο και ο Α.Ο. ΧΑΝΙΑ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πανηλειακό σε ένα καθοριστικό για την συνέχεια παιχνίδι στο Γήπεδο Περιβολίων.

    Ο απολογισμός του α’ γύρου για την ομάδα μας θα μπορούσε ασφαλώς να είναι πολύ καλύτερος και κατά συνέπεια η βαθμολογική της θέση, αν έπαιρνε αυτό που της άξιζε σε κάθε αγώνα.
    Όπως οι ίδιοι οι αντίπαλοί του έχουν παραδεχθεί, σε κανένα αγώνα ο ΑΟΧ δεν ήταν κατώτερος της ομάδας που αντιμετώπιζε.
   Μάλιστα, δεν υπήρξε καμιά ομάδα που να δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τους «μπλε» οι οποίοι όμως λόγω απειρίας και άγχους δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις πολλές επισκέψεις που είχαν στα αντίπαλα καρέ, με αποτέλεσμα, ενώ διαθέτουν μία από τις ισχυρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα, να μην είναι παραγωγική η επίθεση τους.
  Παρ’ όλα αυτά όμως και μόνο το γεγονός ότι ο ΑΟΧ δημιουργεί ευκαιρίες, αποδεικνύει αν μη τι άλλο, ότι είναι μία δουλεμένη ομάδα, με σχέδιο, πλάνο και οργάνωση, κάτι που ασφαλώς καταγράφεται στα θετικά του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
   Πιστεύουμε ότι ο ΑΟΧ, θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, παίρνοντας παράλληλα αυτό που πραγματικά τού αναλογεί βάσει της εικόνας που δείχνει σε κάθε παιχνίδι.
  Ο ΑΟΧ συνεχίζει να πορεύεται με ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, έχοντας τον πιο μικρό μέσο όρο, ίσως σε όλα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, βάζοντας τις βάσεις για το μέλλον.
   Οπωσδήποτε, άμεσος κυρίαρχος στόχος είναι η φετινή χρονιά να έχει θετικό πρόσημο και αυτό, σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, μπορεί να επιτευχθεί, άλλωστε θα αποτελέσει και απονομή δικαιοσύνης για την πραγματικά εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, κάτι που το έχουν διαπιστώσει όλοι οι Χανιώτες φίλαθλοι, γι’ αυτό βρίσκονται ανελλιπώς στο πλευρό της ομάδας μας και αισιοδοξούν, όπως όλοι μας, ότι θα έρθουν και τα νικηφόρα αποτελέσματα που θα φέρουν τον ΑΟΧ στην θέση που του αξίζει.
Έτσι κι αλλιώς, αυτή η ομάδα
πάντα έδειχνε το μέταλλό της στα δύσκολα.
Και το ίδιο θα κάνει και τώρα
 στην μεγάλη της αντεπίθεση…\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook