Η Τζένη Χειλουδάκη, η πιο γνωστή τρανσέξουαλ στην Ελλάδα, η οποία κατάγεται απο την Κρήτη, αποφάσισε να μιλήσει για το προκλητικό παρελθόν της στο περιοδικό Down Town της Κύπρου, παραδεχόμενη τα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της.

Η 43χρονη σήμερα Τζένη παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε με πολιτικό γάμο, ενώ κανείς δεν έμαθε την ταυτότητα του συντρόφου της. Λίγο καιρό μετά, μιλά για τον γάμο της και τη σχέση της με τον Γιώργο Σακελλαρόπουλο, χαρακτηρίζοντας ως \”μεγάλο λάθος\” το χωρισμό της με τον εισαγγελέα.

Μιλώντας για τις υπερβολές που έκανε στο παρελθόν όταν έγινε γνωστό ότι είχε κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, η Τζένη Χειλουδάκη ανέφερε πως κάποιες φορές έφτασε στο σημείο του απόλυτου εξευτελισμού.

\”Στα 43 μου συνειδητοποιώ ότι τελικά δεν άξιζε τίποτε από όλα αυτά! Τότε με ενδιέφερε η δημοσιότητα, το να μπαίνω στο σαλόνι του κάθε Έλληνα- κάτι που κατάφερα με μεγάλη επιτυχία, αφού με έμαθε όλη η Ελλάδα-, να \”παίζω\” κάθε μέρα στα κανάλια και στα εξώφυλλα των περιοδικών. Όλα, όμως, ήταν μάταια\”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο Κυπριακό Down Town.

Σε ότι αφορά τη σχέση της με τον εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο, η Τζένη Χειλουδάκη φάνηκε ιδιαίτερα αναστοχαστική και χαρακτήρισε το χωρισμό τους ως το μεγαλύτερό της λάθος.

\”Δεν ερωτεύτηκα ποτέ τον εισαγγελέα! Όμως η στάση μου ήταν λάθος. Γιατί βρήκα έναν άνθρωπο που με λάτρεψε, έναν άνθρωπο που είχε ένα θεϊκό μυαλό, έναν άνθρωπο που με το που με κρατούσε στην αγκαλιά του εγώ αισθανόμουν ασφάλεια και εγώ τον έδιωξα για χαζούς λόγους. Αν έβλεπα το μυαλό του και την ψυχή του και όχι τόσο την εξωτερική του εμφάνιση, ίσως σήμερα να ήμουν πολύ ευτυχισμένη. Όπως αισθάνομαι αυτή τη στιγμή που είμαι ήδη παντρεμένη\”.

\"\"

Στη συνέχεια, η κ. Χειλουδάκη εστίασε σε όλα εκείνα που κέρδισε από το γάμο της.

\”Ο γάμος, αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός της ζωής μου με έχει κάνει πιο γήινη. Γιατί μέχρι πριν λίγα χρόνια ζούσα σε έναν άλλον πλανήτη, δικό μου, πλασμένο μόνο για μένα\”.

\”Το να γίνω μία νοικοκυρά έχει και τα καλά του: Έμαθα πολλά πράγματα για μένα, έμαθα αρκετά για τους ανθρώπους, ένα μεγάλο μέρος του εγωισμού μου -ο οποίος ήταν υπέρμετρος- καταλάγιασε, ψωνίζω από τη λαϊκή κάθε βδομάδα, καθαρίζω το σπίτι μου καθημερινά, μαγειρεύω για μένα και τον άντρα μου- όπως σήμερα που έφτιαξα φάβα με σαλάτα για μεσημεριανό-, έγινα εν τέλει πιο ανθρώπινη και \’κανονική\’ \”, αναφέρει χαρακτηριστικά

Στην ερώτηση αν ο σύζυγός της γνώριζε το παρελθόν της η απάντηση της είναι ξεκάθαρη: \”Από την πρώτη στιγμή. Είμαι με έναν άνθρωπο που αγαπώ, περνάω όμορφα μαζί του και, όσο καιρό διαρκέσει, είμαι σίγουρη πως θα είναι υπέροχο. Αν είμαι μάλιστα και από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους, αυτό που ζω τώρα μπορεί να συνεχιστεί μέχρι το θάνατό μου. Και αυτό θα το ήθελα πολύ\”.

Όσο για το πώς είδαν το γεγονός οι γονείς της; \”Λάτρεψαν και το γεγονός του γάμου και τον άντρα μου. Αλλά με φοβούνται κιόλας. Γιατί ξέρουν ότι είμαι μία τρελή!\”, καταλήγει.

(cosmo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook