Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και το Κέντρο Υγείας Καστελλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Χερσονήσου /Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής, το Περιφερειακό Ιατρείο Λιμ. Χερσονήσου και την Επιτροπή για την Ισότητα των δύο φύλων Δήμου Χερσονήσου στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας (8 Μαρτίου) και του Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας έχουν προγραμματίσει και θα πραγματοποιήσουν δωρεάν εξέταση των γυναικών του δήμου ηλικίας 25-65 ετών με τη δοκιμασία (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) στο Περιφερειακό Ιατρείο Λιμ. Χερσονήσου από Δευτέρα 12 Μαρτίου έως και Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012.

Οι ενδιαφερόμενες γυναίκες παρακαλούνται να απευθυνθούν στην Μαία του Κ.Υ. Καστελλίου κ. Μπορμπαντωνάκη Νίκη για κλείσιμο ραντεβού στα τηλέφωνα: 28913-40031 & 6977-062726. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Επίσης, σας προσκαλούμε στην Ενημερωτική Ομιλία το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα: 18:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Πνευματικού Κέντρου Ενορίας Χερσονήσου με θέμα:
«Από την πρόληψη στη θεραπεία των λοιμώξεων από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV)»

Ομιλητής: κ. Νικολάου Μαρίνος, Επιμελητής Β΄ Γυναικολογικής Μαιευτικής Κλινικής Γ.Ν. Αγ. Νικολάου Λασιθίου & Υπεύθυνος Τμήματος Παθολογίας Τραχήλου Μήτρας και Κολποσκόπησης.