Ο 68χρονος ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος. εδώ και αρκετό καιρό έδινε τη δική του "μάχη" να κρατηθεί στη ζωή, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Πριν από λίγο καιρό  είχε κάνει έκκληση μέσω Facebook και Twitter, ζητώντας 6 φιάλες αίμα απ΄όσους μπορούσαν να τον βοηθήσουν.

Ο λόγος, όπως είχε πει, ήταν πως θα έμπαινε στο χειρουργείο για μια εξαιρετικά σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη, απ΄όπου και θα αφαιρούνταν ένα λίπωμα, το οποίο πίεζε τους νευρώνες, δημιουργώντας ένα είδος παράλυσης στα άκρα.

Στο κάλεσμα του, είχαν ανταποκριθεί τότε πολλοί επώνυμοι, οι οποίοι είχαν κάνει retweet στο tweet του ώστε να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι followers και να τον βοηθήσουν.

Η κηδεία του θα γίνει  στο Νεκροταφείο Βύρωνα.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Δαδινόπουλος, γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1944, ενώ είχε παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και τηλεοπτικές σειρές.

Η τελευταία στην οποία πρωταγωνίστησε, ήταν η πολύ πετυχημένη σειρά του Mega, "Η Ζωή της Άλλης".

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Δαδινόπουλος είχε συνεργαστεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια και με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης, σε επιτυχημένες παραστάσεις (Καπετάν Μιχάλης, Κουρέας της Σεβίλλης, κ.α)