Μέχρι και μια ανήλικη κοπέλα προωθούσε στην πορνεία ένας 51χρονος που έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων σήμερα τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα και μετά από την καταγγελία  21χρονης από τη Ρουμανία για τα όσα περνούσε αυτή και άλλες πέντε κοπέλες στα χέρια του 51χρονου που διατηρούσε μπάρ στα Χανιά οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο κατάστημα όπου διαπίστωσαν  που ο υπεύθυνος προωθούσε τις κοπέλες στην πορνεία.

Χθες το βράδυ, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, σε έλεγχο στο κατάστημα, εντόπισαν πέντε ακόμη γυναίκες, οι οποίες εργάζονταν στο κατάστημα και συγκεκριμένα, τρεις υπηκόους Ρουμανίας, ηλικίας 21, 17 και 24 ετών, μία υπήκοο Βουλγαρίας ηλικίας 49 ετών και μία υπήκοο Π.Γ.Μ.Δ. ηλικίας 25 ετών, οι οποίες επίσης προωθούνταν από τον 51χρονο στην πορνεία, χωρίς τη συγκατάθεση τους.

Ιδιοκτήτρια του καταστήματος φέρεται να είναι μια 46χρονη που αναζητείται από τις αρχές, ενώ ο 51χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook