Πρεμιέρα με νίκη στο β΄γύρο του πρωταθλήματος της Football League Νέων ΟΠΑΠ πραγματοποίησε ο Πλατανιάς νικώντας το Σάββατο (10/3) το μεσημέρι με σκορ 2-1 τον Φωκικό στον αγώνα που διεξήχθη στο εθνικό στάδιο Χανίων. 
Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους ν\’ ανοίγουν το σκορ στο 70\’ με προβολή του Μπουρμπάκη ύστερα από φάουλ του Ντούπη. 
Δύο λεπτά αργότερα ο Φωκικός ισοφάρισε σε 1-1 χάρη στην απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ζάγκου, με την μπάλα λόγω και του δυνατού αέρα, να παίρνει μία περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα του Κοκκαλά. 
Ο Πλατανιάς όμως ασκώντας πίεση προς την πλευρά των φιλοξενούμενων, στο 80\’, πέτυχε το 2-1, με τον Λίκα να πραγματοποιεί μία πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια και να γυρίζει τη μπάλα στο κέντρο της περιοχής για τον Ντούπη, ο οποίος με πλασέ έδωσε τη νίκη στη χανιώτικη ομάδα. 
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, ειδικότερα στο α\’ μέρος. Στην επανάληψη, ο Πλατανιάς ήταν πολύ επιθετικός, χάνοντας πέραν των δύο τερμάτων που σημείωσε, τρεις τουλάχιστον κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει. 
Πλατανιάς (Νίκος Πασβάντης): Κοκκαλάς, Πατρικάκης, Μαυρεδάκης (46\’ Γαλανίδης), Μπουρμπάκης, Μιχαήλ, Ροκάκης, Κονονένκο, Βαγιωνάκης (88\’ Κοκολαντωνάκης), Λίκας, Ντούπης (81\’ Πατακάκης), Μπασιαδάκης
Φωκικός (Ηλίας Σορόκος): Λαγγουράνης, Φαρδέλος, Ζάγκος, Χατζηδημητράκης (87\’ Κόκκινος), Κοντογιώργος, Παπαγεωργίου, Ζαχαρόπουλος, Πιστόλας (81\’ Τσεκούρας), Σοτέλος (52\’ Βαβάτσικος), Ζάτσε, Καραθανάσης
Διαιτητής: Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί διαιτητές: Δασκαλάκης, Σπανάκης (Ηρακλείου)
fcplatanias.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook