Οι μεγάλες επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου, όπως το «Αγωνία», «Οι άντρες δεν μιλούν πολύ» και «Πριν χαθεί το όνειρό μας», έχουν μεγαλώσει γενιές Ελλήνων και ακούγονται ακόμη και σήμερα.

Ωστόσο, ο μεγάλος μας δημιουργός και τραγουδιστής που τραγουδούσε με πάθος μόνο για τον έρωτα είναι υποχρεωμένος να μοιράζεται εδώ και 8,5 μήνες τα πνευματικά δικαιώματά τους με την εφορία. Και επειδή τα χρωστούμενα είναι πολλά, απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα ανταμείβεται για πολλά ακόμη χρόνια.

Μετά από αυτή τη δυσάρεστη για τον Τόλη Βοσκόπουλο εξέλιξη, φαίνεται πως στερεύει για αυτόν και η τελευταία πηγή χρηματοδότησης.
Όλα άρχισαν στις 2 Ιουνίου 2010, όταν ο προϊστάμενος της ΙΓ ΔΟΥ Αθηνών κοινοποίησε στην ΑΕΠΙ ΑΕ δικαστικό έγγραφο σύμφωνα με το οποίο υποχρεούται να παρακρατεί στο εξής για λογαριασμό του Δημοσίου, και μέχρι την αποπληρωμή του δυσθεώρητου χρέους του καλλιτέχνη, τα έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για χρέη προς της Εφορία της τάξεως των 5.625.980,25 ευρώ.
\"\"
\"\"

24wro.blogspot.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook