Σε διώξεις εναντίον των μέσων ενημέρωσης που στέλνουν παράνομα ανταποκριτές τους στη Συρία απειλεί να προχωρήσει το υπουργείο Ενημέρωσης της χώρας.

\”Το υπουργείο Ενημέρωσης παρακολουθεί τις περιπτώσεις παράνομης εισόδου στη χώρα αράβων ή ξένων δημοσιογράφων, αλλά και εκείνους που απέκτησαν παράνομα τις διαπιστεύσεις τους\”, αναφέρεται στην ανακοίνωση που μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο Sana.

\”Το υπουργείο θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα εναντίον των ατόμων αυτών και των οργανισμών, σύμφωνα με το νόμο. Τα μέσα αυτά θα είναι επίσης υπεύθυνα για τις επιπτώσεις από την επαφή των δημοσιογράφων τους με τις ένοπλες συμμορίες τρομοκρατών\”, σημειώνει το συριακό υπουργείο, προσθέτοντας πως θεωρεί νομικά υπεύθυνα τα μέσα ενημέρωσης που προσπαθούν να περάσουν τους δημοσιογράφους τους παράνομα στη Συρία.

Το υπουργείο τονίζει επίσης πως εδώ και ένα χρόνο χορηγήθηκαν άδειες εισόδου στη χώρα σε 365 δημοσιογραφικά συνεργεία.

Συνέλαβαν και σκότωσαν \”τρομοκράτες\” από την Τουρκία

Οι συριακές δυνάμεις απέτρεψαν προσπάθεια εισόδου στη χώρα \”ένοπλης συμμορίας τρομοκρατών\” από την Τουρκία μέσω της επαρχίας Ιντλέμπ.

Σκότωσαν πολλούς και συνέλαβαν άλλους, μετέδωσε το Σάββατο το επίσημο συριακό πρακτορείο Sana.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, \”οι τρομοκράτες είχαν όπλα και πολεμοφόδια, συσκευές επικοινωνίας, ναρκωτικά και στρατιωτικές στολές\”, προσθέτει το πρακτορείο, χωρίς να διευκρινίζει πότε διεξήχθη αυτή η επιχείρηση και πόσοι ήταν \”οι τρομοκράτες\”.

Πρέπει να σημειωθεί πως από την αρχή των αιματηρών επιχειρήσεων καταστολής των αντικαθεστωτικών, οι συριακές αρχές αποδίδουν τις βιαιότητες \”σε ομάδες τρομοκρατών που καθοδηγούνται από το εξωτερικό\”.
TicTac Data Recovery

Η πρώτη & μεγαλύτερη εταιρία Ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook