Oι ισχυρές βροχοπτώσεις που πλήττουν τις τελευταίες ώρες το Ηράκλειο της Κρήτης έχουν μετατρέψει το Παγκρήτιο στάδιο σε μια τεράστια λίμνη.

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο στάδιο, προκειμένου να δουν τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος και διαπίστωσαν ότι μεγάλες ποσότητες νερού είναι εγκλωβισμένες στο χορτάρι.

Ως εκ τούτου ο κίνδυνος αναβολής του αγώνα είναι πολύ μεγάλος, καθώς δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να βρέχει. Αν αυτό συνεχιστεί τότε το παιχνίδι θ’ αναβληθεί, καθώς δεν μπορεί να διεξαχθεί αγώνας υπό αυτές τις συνθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο είχε συμβεί και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο οποίος τελικά ξεκίνησε αλλά διεκόπη στο ημίχρονο.

Αν τελικά ο αγώνας με την ΑΕΚ αναβληθεί τότε η πιθανότερη ημερομηνία για να επαναληφθεί το παιχνίδι είναι η 6η Απριλίου, καθώς μεσολαβούν τα παιχνίδια Κυπέλλου της ΑΕΚ (με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ), αλλά και ο εξ αναβολής αγώνας του Εργοτέλη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (θα γίνει στις 9 Μαρτίου, όπως έχει ήδη ορίσει η Σούπερ Λίγκα).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook