Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος ο Εργοτέλης πλέον βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού μετά την νέα ήττα που γνώρισε την Κυριακή το απόγευμα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 2-0 και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Τα πράγματα πλέον για την κρητική ομάδα έχουν γίνει εξαιρετικά δύσκολα και το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Κέρκυρα στο Παγκρήτιο Στάδιο είναι μισή κατηγορία για τους «κιτρινόμαυρους» .

Η εικόνα του αγώνα

Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ο Εργοτέλης παρουσίασε μια καλύτερη εικόνα συνολικά στο παιχνίδι αλλά και πάλι πλήρωσε από την μία τα αμυντικά του λάθη και από την άλλη την επιθετική του δυστοκία.

Ο Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 22΄ με τον Τζενάμο να αποκρούει σωτήρια το πλασέ του Μπούντιμιρ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ του Χαριστέα έξω από την περιοχή που δεν άφησε περιθώρια στον Καβουσάκη.

Η κρητική ομάδα προσπάθησε να απαντήσει άμεσα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 24΄ με τον Ολίσε να κάνει το 1-1.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Παναιτωλικό πάντως να απειλεί για το 2-0 στο 33΄ με τον Καμαρά.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το ματς πήρε αρνητική τροπή για τον Εργοτέλη καθώς στο 50΄ ο Χαριστέας μπήκε μέσα στην περιοχή ανατράπηκε από τον Καβουσάκη και ο διαιτητής Ζαχαριάδης ορθώς έδειξε την άσπρη βούλα. Από τα 11 βήματα δεν αστόχησε ο Καμαρά και ο Παναιτωλικός έκανε το 2-0 παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη.

Παρά την προσπάθεια των παικτών του Εργοτέλη και την πίεση που άσκησαν στον Παναιτωλικό η κρητική ομάδα δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι στις ευκαιρίες που είχε με τον Τζούνιορ στο 59΄ , τον Μπούντιμιρ στο 65΄, και τον Σασιασβίλι στο 87΄.

Παναιτωλικός (Τ. Λεμονής): Τσενάμο, Γκόλιας, Κούσας (45\’ Αναστασιάδης), Ρότσα, Θεοδωρίδης (73\’ Μουμίν), Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Σιόντης, Άντι (88\’ Ονουάτσι), Καμαρά.

Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Κυριακίδης (69\’ Κατσικοκέρης), Χίμπλινγκερ, Κουτσιανικούλης, Τζανακάκης (76\’ Ρέντζας), Σίλβα Ζούνιορ, Ολίσε, Μπούντιμιρ, Δάρλας (81\’ Γιαλούσης), Σασιασβίλι, Σαρρής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook