Πέντε αγωνιστικές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ ο Ηρακλής Ηρακλείου πανηγυρίζει από την Κυριακή το απόγευμα την άνοδο του στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ και μαθηματικά και βρίσκεται παράλληλα μια ανάσα και από την κατάκτηση του πρωταθλήματος .

Το συγκρότημα του Αντώνη Αποστολάκη κέρδισε στο γήπεδο της Βαγιάς με 4-1 την Φαιστό και έτσι κλείδωσε και μαθηματικά την άνοδο του.

Στα δύο μεγάλα ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής μεγάλος κερδισμένος ήταν ο ΟΦ Αρκαλοχωρίου που πέρασε με το διπλό από τις Αγίες Παρασκιές (1-2 τον Κόροιβο) και τον έπιασε στη δεύτερη θέση.

Στο Μεταξοχώρι η τοπική ομάδα με την Τύλισο έμειναν στο 2-2, ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε κανέναν από τους δύο μονομάχους.

Στην ουρά ο Μαραθώνας έκανε περίπατο στη Νέα Αλικαρνασσό (0-6 τον Μαραθώνα) και αύξησε τις ελπίδες του για παραμονή, ενώ πολύ σημαντικές ήταν οι εντός έδρας νίκες για Ελπίδες (2-0 τον Μοχό) και Δεμάτι (2-0 το Αθλόπολις), όπως και πολύτιμη ισοπαλία που απέσπασε ο Δωριέας στην Αγία Βαρβάρα (1-1).

Συνοπτικά τ’ αποτελέσματα στα ματς της Κυριακής (11/03) στην Α2 ΕΠΣΗ:

Ποσειδώνας – Μαραθώνας 0-6
Δεμάτι – Αθλόπολις 2-0
Ελπίδες – Μοχός 2-0
Ηρακλής Ηρακλείου – Φαιστός 4-1
Μεταξοχώρι – Τύλισος 2-2
Ροδιά – Γόρτυς 0-3
Κόροιβος – ΟΦ Αρκαλοχωρίου 1-2
Αγία Βαρβάρα – Δωριέας 1-1

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook