Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά και τη νίκη επί του πρωτοπόρου Πανηλειακού, δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Α.Ο. Χανιά, Γιάννης Πετράκης, που τόνισε ότι το νικηφόρο αποτέλεσμα ήρθε μέσα από καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΧ:

\”Ευχαριστώ τον προπονητή του Πανηλειακού, τον κ. Αντωνίου, για τα καλά του λόγια για την ομάδα μας. Ο Πανηλειακός κάνει μία υγιή προσπάθεια με νεαρούς ποδοσφαιριστές και δεν είναι τυχαία σε υψηλή βαθμολογική θέση.

Εμείς από την πλευρά μας, είχαμε να δώσουμε σήμερα ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και σε συνδυασμό με το ότι είχαμε να κερδίσουμε καιρό, η αποστολή μας ήταν ακόμα πιο δύσκολη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, διότι κερδίσαμε ένα σπουδαίο αντίπαλο παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο α’ ημίχρονο, καταθέτοντας θετικά στοιχεία γι’ αυτό άλλωστε προηγηθήκαμε και δίκαια ήμασταν μπροστά στο σκορ, δημιουργώντας παράλληλα και άλλες ευκαιρίες. Στην επανάληψη, ο αντίπαλος πίεσε και έφερε την μπάλα στην περιοχή μας ανταποδίδοντας γρήγορα το δεύτερο γκολ που πετύχαμε μειώνοντας στο σκορ. Από εκεί και μετά και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές μου είχαν ψυχή και θέληση και δικαιώθηκαν. Χρειαζόμασταν πάρα πολύ αυτή τη νίκη και αποτελεί ηθική ικανοποίηση για όλους μας που οι προπονητές των αντιπάλων ομάδων και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κ. Αντωνίου, αναγνωρίζουν ότι ο ΑΟΧ δικαιούται να έχει καλύτερη θέση στην βαθμολογία βάσει της εικόνας που δείχνει κάθε Κυριακή.

Η σημερινή νίκη δεν θέλουμε να είναι μία αναλαμπή αλλά να μας ωθήσει σε ακόμα περισσότερη προσπάθεια και δουλειά, έτσι ώστε η συγκομιδή μας στη συνέχεια να είναι μεγαλύτερη. Για να έχει νόημα το σημερινό τρίποντο πρέπει να συνεχίσουμε ανάλογα, τώρα μάλιστα πιστεύω που η αυτοπεποίθηση των παικτών θα τονωθεί. Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο που σε όλα τα παιχνίδια- παρότι τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που όλοι θέλαμε –  και ένα παραπάνω σήμερα, μας στήριξε. Ειδικά τους Blue Boys που και με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους την εβδομάδα που πέρασε, βοήθησαν με αυτό τον τρόπο και βέβαια με την συμπαράστασή τους από την εξέδρα, την προσπάθεια που κάνει η ομάδα.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook