Για πρώτη φορά από τότε που ο Εργοτέλης βρέθηκε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας ο Νίκος Καραγεωργίου παραδέχθηκε ότι τα πράγματα πλέον είναι δύσκολα για την ομάδα του σχετικά με την παραμονή της στην κατηγορία λέγοντας μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ότι «ζούμε μια δύσκολη κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την ομάδα».

Στην τοποθέτηση του ο Καβαλιώτης τεχνικός τόνισε :

«Ζούμε μια δύσκολη κατάσταση. Είναι άσχημα για όλους στην ομάδα. Πιστεύω όμως πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα και τελικά θα δικαιωθούμε και θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Θα έπρεπε να είχαμε πάρει κάτι από Αστέρα και Παναιτωλικό αλλά σήμερα μας γύρισε την πλάτη η τύχη.

Η σκέψη μας είναι πως θα τα καταφέρουμε και πως θα διαχειριστούμε την κατάσταση που διαμορφώνεται στην ομάδα. Ξεκινήσαμε με όνειρα για κάτι παραπάνω φέτος αλλά με πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς που άφησαν εκτός σημαντικούς ποδοσφαιριστές, δεν τα καταφέραμε. Δεν το λέω για να δικαιολογηθώ.

Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την ομάδα να πάρουμε τους βαθμούς. Στη συνέχεια θα δούμε τι έφταιξε και τι δεν πήγε καλά. Παίξαμε σε όμορφο περιβάλλον κόντρα σε μια ομάδα που αξίζει στην κατηγορία».


Σε αντίθεση με τον Νίκο Καραγεωργίου ο προπονητής του Παναιτωλικού Τάκης Λεμονής ήταν σαφώς πιο ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του τονίζοντας :

«Υπάρχει ικανοποίηση για την καθοριστική νίκη που πήραμε. Η συνέχεια είναι μια διαρκής μάχη για την σωτηρία από 5-6 ομάδες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα.

Πρέπει πρώτα να κοιτάμε τα δικά μας αποτελέσματα και στη συνέχεια τους αντιπάλους μας. Τα αποτελέσματα την προηγούμενη Κυριακή ήταν καλά όμως στη συνέχεια τα αποτελέσματα της Τετάρτης και της Κυριακής δεν μας ευνόησαν. Πρέπει να φτιάξουμε και την ψυχολογίας μας. Γνωρίζαμε την πίεση που θα έχουμε αλλά οι παίκτες ανταποκρίθηκαν.

Προσπαθούμε να περάσουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι τα οποία θα μας βοηθήσουν. Είχαμε κάποια πράγματα εσωτερικά που ήταν σημαντικά για μας . Η ομάδα βγάζει αυτή την εικόνα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και πρέπει να πετύχουμε κι άλλες τέτοιες νίκες».