Συγγενείς μιας μητέρας τεσσάρων παιδιών, που φέρεται ότι μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον σύντροφό της, επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο, μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε σε δικαστήριου του Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης και καταγράφηκε από την κάμερα της αίθουσας. Άρχισε λίγες στιγμές μετά την είσοδο του κατηγορούμενου, Χοσέ Σαντιάγκο, στην αίθουσα, όπου επρόκειτο να του απαγγελθούν οι κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Δεν είναι ξεκάθαρο πώς άρχισε η επίθεση. Στο βίντεο φαίνονται οι φρουροί να προσπαθούν να απομακρύνουν έναν άνδρα από τον 30χρονο Σαντιάγκο, ενώ δευτερόλεπτα μετά, ένας άλλος καταφέρνει να του δώσει μια γροθιά.

Ο Σαντιάγκο απομακρύνθηκε από την αίθουσα μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη. Αργότερα, αρνήθηκε την κατηγορία ότι μαχαίρωσε τη φίλη του, Τζέσικα Ρόχας, 25 ετών, στα γενέθλιά της.

Οι δύο άνδρες που του επιτέθηκαν αναγνωρίστηκαν ως ο πατέρας και ο πατριός του θύματος. Και οι δύο συνελήφθησαν και κατηγορούνται για διατάραξη συνεδρίασης δικαστηρίου και βιαιοπραγία σε βάρος αστυνομικού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook